2ce 1OL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya

2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Similar topics
Anahtar-kelime
metastock hafıza maker merkezi corel Hangi Security movie Arial Soldier Payback ESET Smart Gazete Fortune anket
En son konular
» AKAYEV.NET
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimePtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir Katılımsız
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu

» Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indir
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu

» TÜM ÜYELERE
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» Msn Messenger 2014
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeSalı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59

» Web Creator 5.1
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeC.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59

» PC Kaleci 2014
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeSalı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59

» yeni dünya Dünya düzensizliği
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk

Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk

Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk

» DriverPack Solution 13 Final Full Download indir
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk

Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum..

YazarMesaj
aamet19
Admin Vezir
Admin Vezir
aamet19

Erkek
İş/Hobiler : İş mi? üff sefil öğrenci!
Lakap : gulzariide_diken
İletisi : Sağdan Sola Zikir Vuran Fatih Nesli Gelmektedir...
Deneyim :
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Right_bar_bleue

Seviye :
Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Right_bar_bleue

Saygınlık :

Aktiflik :

İşletim Sistemi : Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Yk-xp10
Ruh Hali : Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Utanga10
Rep Puanı : 21
Rep Gücü : 649

Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Empty
MesajKonu: Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum..   Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum.. Icon_minitimeC.tesi Mart 01 2008, 00:47

Kirletildi tüm degerler. Yapmacik baharlarla, suni lalezarlarla süslenmeye calisilir oldu birliktelikler.
Bu kirliliklerden ask ve sevgi de nasibini aldi günümüzde.
" Sevmek dokunmaktir " diye bir felsefe yada daha dogrusu bir safsata koydular ortaya. Böylece, yüreklerde degil bedenlerde gezinip duran seyin adi Sevgi oldu.
Flört adi altinda, özgürlük namina, iffet ayaklar altina alindi günümüzde. Adeta bekarlara has bir deger olarak sunulur oldu adi ask ve Sevgi olan kutsal deger. Evliler arasinda ise esler birbirine güzel sözlerle hitab etmeyi ayip sayar oldular. Yada " yahu yasimiz basimiz gecmis artik " diyerek, askin ve sevginin gün olup sönmesi gereken bir olgu olduguna inandirdilar kendilerini. Nisanlilik dönemi yada evlilikler, denemek icin yapilir oldu. " Yürütemez isek ayriliriz" diyerek, adeta ayrilmak icin evlenilir oldu. Gercek askin ve sevginin var oldugu yuvalarda hic ayrilik olur mu !? Yada asktan ve Sevgiden kaynaklanan huzursuzluk olur mu hic ???

Bugün tüm edebiyatcilari susturacak, tüm "sözde asiklari" kiskandiracak Resulumüz, esleriyle sakalasir ve onlari sevdiklerini, nasil bir ask ile baglandiklarini söylemekten hic cekinmezdi.

Hz. Aise sordular :
" Ey Allahin Resulu beni seviyor musun ? "

Resulullah :
" Evet ya Aise, tabii Seviyorum "

Hz. Aise bununlada yetinmiyordu ve hemen soruyor :

" Beni nasil seviyorsun ? "

Peygamberimiz sevgi tanimlamasini yapiyordu sevgili esine. Icten, samimi ve hayran kalinan bir ifadeyle:

" Kördügüm gibi.. "

Sevgiye bakin aska bakin. Acilmayan, cözülmeyen, kördügüm gibi sevgi.

Hz. Aise Peygamberimize sik sik sorardi :

"Ey Allahin Resulu, Kör dügüm ne alemde ? "

O yüce resul cevap veriyordu :

" Ilk günkü gibi !! "

Salât ve Selam O'na olsun
https://2ce1ol.yetkin-forum.com

Seni KÖrdÜgÜm Gibi Seviyorum..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» seni seviyorum
» 111 dilde seni seviyorum nickleri
» "seni seviyorum"a verilebilecek cevaplar...