2ce 1OL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya

2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Similar topics
Anahtar-kelime
ESET Arial Smart Fortune Soldier corel hafıza anket Payback Gazete Security Hangi movie merkezi maker metastock
En son konular
» AKAYEV.NET
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimePtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir Katılımsız
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu

» Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indir
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu

» TÜM ÜYELERE
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» Msn Messenger 2014
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeSalı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59

» Web Creator 5.1
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeC.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59

» PC Kaleci 2014
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeSalı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59

» yeni dünya Dünya düzensizliği
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk

Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk

Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk

» DriverPack Solution 13 Final Full Download indir
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk

Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...

5 posters
YazarMesaj
gado
Sınırda
Sınırda
gado

Erkek
İş/Hobiler : asker j.komd.çvş (yüksek ova)
Lakap : gado
İletisi : 2ce1ol
Deneyim :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Seviye :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Saygınlık :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue28 / 10028 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Aktiflik :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 0

Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Empty
MesajKonu: Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...   Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeCuma Eyl. 19 2008, 14:13

yine saçlarının rüzgarla buluştuğu bir yer ve çığlıklarının martı seslerine karıştığı bir yerde karşılaşacağız. ilk gün oldugu gibi..

Uzun uzun bakacaksın yüzüme, ansızın gözünde canlanacak mazi, bir simitçinin uzuuuuunca bağırmasında.

ve belki o sıcak simidin kırıntılarında hatırlayacaksın;

sana ilk "seni seviyorum" dediğimi ve gün boyunca çınlayacak kulaklarında.

Ansızın doluverecek gözlerin ve birgün o yerde mutluluk adına döktüğün gözyaşların süzülecek yanaklarına ama yaşları silen
bir BEN

olmayacak yanında..

el ele oturduğumuz bank a oturdugunda bir çiçekçi çocuk gelecek yanına.

için burkulacak çocuga baktıkça.

Hatırlayacaksın; sana aldığım ilkgülü o çocuk satmıştı.

uzun uzun bakacaksın çocugun gözlerine, belki bir gül koklamak isteyeceksin ama uzanan elin boş kalınca anlayacaksın,

sana o gülü alacak bir BEN olmayacak yanında..

ilk gün gibi bir sağnak yağmur başlayacak belki ve iliklerine kadar ıslanmak isteyeceksin

ve yağmura haykırmak Seviyorum! demek isteyeceksin

ama tüm söylediklerin yağmurla sele karışıp aktığı zaman anlayacaksın

sevgine karşılık veren yağmura inat bir BEN olmayacak yanında..

yine karşılaşacağız aynı yerde. ilk buluştuğumuz ve son terkedildiğim yerde.

sen herzamanki gibi bir ben göreceksin seni hep SEVEN

ama ben ilkkez bir 'SEN' görmeyeceğim..

İlk kez bir ben göreceğim, seni SEVMEDEN seni GÖRMEDEN yanından geçip gidebilen..
pasha
Admin-Usta
Admin-Usta
pasha

Deneyim :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Seviye :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Saygınlık :

Aktiflik :

Rep Puanı : 7
Rep Gücü : 107

MesajKonu: Geri: Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...   Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeÇarş. Kas. 12 2008, 12:45

yüregine eline saglık
cezacilekci
BANLANDI
BANLANDI
cezacilekci

Erkek
İş/Hobiler : Hacker
Lakap : Fatal
Deneyim :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Seviye :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Saygınlık :

Aktiflik :

Rep Puanı : -3
Rep Gücü : -3

MesajKonu: Geri: Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...   Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeSalı Kas. 18 2008, 20:51

güzelmiş ellerine sağlık
öznur
Moderator
Moderator
öznur

Kadın
İş/Hobiler : futbol
Lakap : öznur
Deneyim :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue62 / 10062 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Seviye :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue73 / 10073 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Saygınlık :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue65 / 10065 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Aktiflik :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue85 / 10085 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Ruh Hali : Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Geveze10
Rep Puanı : 1
Rep Gücü : 35

MesajKonu: Geri: Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...   Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeSalı Kas. 25 2008, 22:42

iyimiş ya
CeLLaD
Moderator
Moderator
CeLLaD

Erkek
İş/Hobiler : aDs HaCK GRaFfTyy
Lakap : iLLeqaL HaCKeR
İletisi : aDaNaDeMiRSPoR
Deneyim :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Seviye :
Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Right_bar_bleue

Saygınlık :

Aktiflik :

İşletim Sistemi : Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Yk-mac10
Ruh Hali : Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Huysuz10
Rep Puanı : 4
Rep Gücü : 22

MesajKonu: Geri: Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...   Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında... Icon_minitimeC.tesi Ara. 06 2008, 19:19

eMeqiNe SaqLıK

Bir "Ben" Daha Olmayacak Yanında...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kabul olmayacak dua
» Water Reflections"Resimlerinize Dalga Efektleri"