2ce 1OL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya

2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Similar topics
    Anahtar-kelime
    hafıza Payback Hangi Fortune ESET Arial metastock Soldier Security maker movie merkezi Gazete Smart corel anket
    En son konular
    » AKAYEV.NET
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimePtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir Katılımsız
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu

» Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indir
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu

» TÜM ÜYELERE
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» Msn Messenger 2014
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeSalı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59

» Web Creator 5.1
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeC.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59

» PC Kaleci 2014
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeSalı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59

» yeni dünya Dünya düzensizliği
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk

Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk

Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk

» DriverPack Solution 13 Final Full Download indir
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk

Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum.

YazarMesaj
    gado
    Sınırda
    Sınırda
    gado

Erkek
    İş/Hobiler : asker j.komd.çvş (yüksek ova)
    Lakap : gado
    İletisi : 2ce1ol
    Deneyim :
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Right_bar_bleue

Seviye :
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Right_bar_bleue

Saygınlık :
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Left_bar_bleue28 / 10028 / 100Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Right_bar_bleue

Aktiflik :
    Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Right_bar_bleue

Rep Puanı : 0
    Rep Gücü : 0

Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Empty
    MesajKonu: Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum.   Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum. Icon_minitimeCuma Eyl. 19 2008, 14:01

Adım adım uzaklaşıyor seni bana anlatan senden artakalanlar… Kısık gözlerle yaşlı ufkun lekelenmiş çizgisine kadar gidişini izliyorum.
    Bir damla yaş süzülüyor gözlerimden… Gidişin bir damla ağırlığınca. Gözlerim gürlüyor, yanaklarım ağlıyor ve bir damla ölüyor, hüznüyle boynu bükük ve iz bırakarak…
    Zorlanıyor gözlerim….
    Gidişine bakmamak için başımı göğe çeviriyorum. Bir esinti, rüzgar hissediyorum. Yağan yağmurları, Ağlayan gökyüzünü düşünüyorum. Kavuşamayan, derya ateşiyle tutuşan her damlanın karaya düşmesine ağlayan, ağladıkça boşalan gökyüzüne bakıyorum.
    Dalıyorum….
    Gözlerim uzaklarda…
    Sabitlenmiş.
    Aşk sevgiliye kavuşmak için bir engel, bir yol, bir çözüm ve düğümden öte bir şey değilmiş oysa; Bildim.
    Topluluk içinde yalnız bir damlayım ben… Yüklü bir bulutun yüklü ve sadece yalnız bir tanesiyim.
    Sustum.
    Pustum.
    Bekledim.
    Saklandım.
    Piştim.
    Bittim.
    Ateşle yanan her damla yalvardı rüzgara…
    Savur bizi, Savrulalım deryaya…
    Savrulduk, Savruldum.
    Her söylediğin, Söyleyip te verdiğin sözler geldi aklıma…
    Tokatladı rüzgar, Savruldum.
    Gidişin geldi aklıma…
    Güneş vurdu.
    Yandım.
    Kavruldum.
    İnceldim.
    Çölleri gördüm. Bende bıraktığın her izde çöllerimi gördüm. Düşük yaptığım bütün kız çocuklarımı çöllerime gömdüm.
    Savruldum.
    Sağa sola öne arkaya hesapsızca ve fütursuzca savruldum.

Ağladım.
    Olmadığın her ana ve giderken attığın her adımda ki uzaklığa ağladım.

Damlacıktım. Bulut oldum. Kimi zaman muson oldum kimi zaman sağanak yağdım bastığın heryere…

Gözlerimi kapattım.
    Karanlığı ve karaladığın heryeri, her şeyi zapdedercesine gözlerimi kapadım.
    Olmadığın olup ta olamadığın anlamadığın her ana gözlerimi kapadım.
    Düşüyorum.
    Sağa sola öne arkaya yönsüz ve çizgisiz düşüyorum.
    Kaygıdan yoksun dilimde tek bir hece üç harf…
    Düşüyorum.
    Umut edercesine, kavuşmayı düşleyen her damla gibi derya özlemiyle düşüyorum.

Düştüm.
    Düştüm.
    Düştüm.

Gözlerimi açamadım.
    Yaramaz bir çocuk edasıyla, Nazlanan, Kırılan, İlgi bekleyen bir kız çocuğu masumluğu ile gözlerimi açamadım.
    Belki bir yolunu bulur da düştüğüm yer seni bulacağım yerdir diye gözlerimi açamadım.

Üşüyorum.
    Titriyorum.
    Canım yanıyor.
    Bir tık!
    Film sona eriyor.

İrkiliyorum.
    Cama saplanmış bir çift göz, her nefesinde bulanıklaşan cama bakıyorum.
    Çıkan her buharı camda aşkla tanıştırıyorum.

Bir damla cama vuruyor.
    Cam ağlıyor.
    Damla gözlerini açamadan hüznüyle bütün acımışlıklarını çize çize ölüyor.
    Cam ağlıyor.
    Ben ağlıyorum.

Cam Ağlıyor,Ben Ağlıyorum.
    1 sayfadaki 1 sayfası
     Similar topics
    -