2ce 1OL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya

2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Similar topics
    Anahtar-kelime
    Hangi Fortune Arial Gazete movie metastock merkezi Security Soldier anket ESET Payback corel Smart maker hafıza
    En son konular
    » AKAYEV.NET
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimePtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir Katılımsız
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu

» Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indir
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu

» TÜM ÜYELERE
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» Msn Messenger 2014
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeSalı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59

» Web Creator 5.1
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeC.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59

» PC Kaleci 2014
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeSalı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59

» yeni dünya Dünya düzensizliği
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk

Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk

Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk

» DriverPack Solution 13 Final Full Download indir
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk

Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git

YazarMesaj
    gado
    Sınırda
    Sınırda
    gado

Erkek
    İş/Hobiler : asker j.komd.çvş (yüksek ova)
    Lakap : gado
    İletisi : 2ce1ol
    Deneyim :
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Right_bar_bleue

Seviye :
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Right_bar_bleue

Saygınlık :
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Left_bar_bleue28 / 10028 / 100Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Right_bar_bleue

Aktiflik :
    Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Right_bar_bleue

Rep Puanı : 0
    Rep Gücü : 0

Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Empty
    MesajKonu: Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git   Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git Icon_minitimeCuma Eyl. 19 2008, 13:56

İçimden gelmiyor artık senin için ağlamak. Senli hayallere dalmak gelmiyor işte ..Dualarıma seni katmayalı çok oldu .Rüyalarımdan da sildim seni .Ben keşkelere elveda dedim!

Al senin olsun,sevgin, aşkın... al senin olsun. Nasıl yaşamak istiyorsan, kiminle istiyorsan yaşa. Al senin olsun yaşamak istediklerin…

Bıraktım artık sevgini, bıraktım artık eskileri… Ve sildim anıları kafamdan, sildim yaşadıklarımızı, paylaştıklarımızı, birlikte ağladığımız günleri sildim Arkadaş olduğumuz günleri de sildim. Kilit vurdum anılara ve kapattım bir sandığa her şeyi. Kilidini de attım denize, bir daha bulmayayım diye.

Kızgınım sana, Kızgınım bu vurdum duymazlığına. Ve kendime kızgınım. Niye değer verdim, niye bende unutmadım, niye bu kadar güvendim diye, sen güvenimi boşa çıkarttın. Sana bıraktım sevgileri, sana bıraktım dostlukları ve sana hediye ediyorum. Yalnız yaşanıyorsa sevgiler, yalnız yaşanıyorsa dostluk, al kendin yaşa, paylaş tek başına. Yalnızlıksa tercihin, al senin olsun.

Yok saydım seni, bundan sonraki her baharı sensiz karşılayacağım. Her sonbaharda hüzünleri unutacağım sana inat. Bundan sonraki her yaza sensiz gireceğim, yine sevinçle. Ve her kışı sensiz yaşayacağım zemherisiyle... Geçerken her mevsim, sensizliğe üzüleceğim... Yinede bırakmayacağım sevinçlerimi. Ve sen bensizliğe alışmaya çalışacaksın.

Gidişin kalacak sadece aklımda ve o gidişle yaşayacağım sensizliği. Sensizliğe inat, sana inat, her günü yaşayacağım hiç olmamışsın gibi.

Al senin olsun gidişler...
    AL SENİN OLSUN HER ŞEY...

Sana Bıraktım Aşkı Sevdayı Hadi Git
    1 sayfadaki 1 sayfası
     Similar topics
    -
    » hadi bi tane daha