En son konular | » AKAYEV.NETPtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir KatılımsızCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu » Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indirCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu » TÜM ÜYELEREÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)» Msn Messenger 2014Salı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59 » Web Creator 5.1C.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59 » PC Kaleci 2014Salı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59 » yeni dünya Dünya düzensizliği Çarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk » yeni dünya Dünya düzensizliği Çarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk » yeni dünya Dünya düzensizliği Çarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk » DriverPack Solution 13 Final Full Download indirÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk |
|
| lezzet sırları | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
öznur Moderator
Mesaj Sayısı : 847 Yaş : 29 Nerden : denizli İş/Hobiler : futbol Lakap : öznur İletisi : 2ce1ol Deneyim : Seviye : Saygınlık : Aktiflik : Ruh Hali : Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 35 Kayıt tarihi : 18/01/08
| Konu: lezzet sırları Paz Haz. 15 2008, 12:52 | |
| Lezzet Sırları
ÇÖREKOTU: Pişirmeden önce çöreklerin, ekmeklerin üzerine serpilir, hoş bir görüntü ve lezzet verir
KİŞNİŞ: Bazı soğanlı yemeklerde, ekmeklere, bisküvilere ve meyve kompostolarına arzuya göre katılabilir.
MAYDANOZ: Tatlılar hariç, her türlü yemeğe istenilen miktarda konulabilir. Yaprakları bol miktarda C vitamini taşır.
FESLEĞEN: Çorba, domatesli soslar, kuzu, dana, balıketleri, lahanalı yemekler ve yeşil salatalara lezzet vermek için kullanılır.
TERE: Genellikle çiğ olarak salatalara katılır. Kendine özgü hoş bir lezzeti vardır. İştah açar ve hazmı kolaylaştırır.
YENİBAHAR: Bazı sıvıyağ ile hazırlanan dolmalarda ve sıcak yemeklerde orzuya göre kullanılır.
SUSAM: Özellikle hamur işleri ve tatlılarda kullanılır. Hem görünümü güzelleştirir hem de lezzet katar
KIRMIZIBİBER: Her türlü yemeğe tat ve renk verir. Acı ve taze biberler kurutularak hazırlanır. Arzuya göre kullanılır.
ZENCEFİL: Özel soslu yemeklere lezzet katması için kullanılır. Hoş bir tat ve koku katar.
ASPİR: Bazı pilav, sebze ve salata çeşitlerinde kullanılır. Değişik bir lezzet ve kokuya sahiptir.
| |
| | | senolkum1 Bizden
Mesaj Sayısı : 194 Yaş : 54 Nerden : 03-afyonkarahisar İş/Hobiler : iletişim, idarecilik,teknik elaman Lakap : BAZEN RÜZGAR OLUR ÜŞÜTÜRÜM BAZEN ATEŞ OLUR YAKARIM BAZEN GÜL OLUR RAYİHA VERİRİM İletisi : 2ce1ol Deneyim : Seviye : Saygınlık : Aktiflik : İşletim Sistemi : Ruh Hali : Rep Puanı : 1 Rep Gücü : 3 Kayıt tarihi : 07/06/08
| | | | | lezzet sırları | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
2ce1ol harita | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106..........................................................................................................211234Web Tasarım 1ol |
|