2ce 1OL
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2ce 1OL

2ce 1oL Yeni Bir DÜnya

2ce1ol PortalAnasayfaGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Similar topics
Anahtar-kelime
anket Payback movie ESET maker Fortune merkezi corel hafıza Soldier Arial Security Gazete metastock Smart Hangi
En son konular
» AKAYEV.NET
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimePtsi Nis. 27 2015, 15:47 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» K-Lite Codec Pack Update 10.0.9 TR - indir Katılımsız
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 23:00 tarafından kursunlu

» Microsoft Office 2013 Türkçe Orjinal 32&64 Bit Full Tek link indir
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeCuma Eyl. 26 2014, 22:59 tarafından kursunlu

» TÜM ÜYELERE
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeÇarş. Ağus. 13 2014, 12:32 tarafından 1OL(AZRAİL662)

» Msn Messenger 2014
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeSalı Haz. 24 2014, 05:41 tarafından recep59

» Web Creator 5.1
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeC.tesi Haz. 21 2014, 02:52 tarafından recep59

» PC Kaleci 2014
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeSalı Haz. 17 2014, 01:03 tarafından recep59

» yeni dünya Dünya düzensizliği
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:23 tarafından Recep Öztürk

aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:18 tarafından Recep Öztürk

aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:14 tarafından Recep Öztürk

» DriverPack Solution 13 Final Full Download indir
aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeÇarş. Haz. 11 2014, 14:10 tarafından Recep Öztürk

aşk ve yeniden aşk

2 posters
YazarMesaj
@büşRa
Moderator
Moderator
@büşRa

Kadın
İletisi : 2ce1ol
Deneyim :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue80 / 10080 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Seviye :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue80 / 10080 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Saygınlık :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue81 / 10081 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Aktiflik :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue21 / 10021 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Rep Puanı : 0
Rep Gücü : 1

aşk ve yeniden aşk Empty
MesajKonu: aşk ve yeniden aşk   aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeCuma Mart 21 2008, 12:26

Aşk
...Aşk eski bir hikayedir ama her zaman yepyeni...Ve aşk, öyle engin bir deryadır ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı...
Sana desem ki;
'Aşk kalbin göklere yükseldiği altın merdivendir.' Bilmem yeterli ulurmu?
Aşkın ilk soluğu, mantığında son soluğudur.
Bitmeyen bir şarkıdır aşk...Dudaklarda türkü, ruhu açan baharın gelişi gibi...Nasıl, nereden gelir bilinmez, öyle sessiz ve güçlü...
İnsan kalbindeki gerçek aşk dört nala giden bir attır. Ne dizgin anlar, ne ses dinler...
Aşk insanı kılıçsız zapteder ve ipsiz bağlar.
Aşkı anlatmak, suya mektup yazmaktan farksızdır.
Aşk işte, AŞK...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşk
Biliyor musun benden bir şeyleri anlatmamı istediler ve ben de seni anlatmaya karar verdim. Bakalım beğenecek misin. Ne olur bana kızsan bile çıkıp gitme hayatımdan. Biliyorsun beni, sensiz olmuyor. Şimdi ise sadece dinle...
Herkes bu güne kadar onu anlatmaya çalıştı ama nedense kelimeleri yarı yolda kaza yaptı. Çünkü hep yolun yanlı tarafından başladılar yolculuğa bu düşsel dünyada.
Aslında ben de nerden başlayacağımı bilemiyorum ama sanırım en doğrusu şu kelimelerle olur...
O hiç beklenmedik bir anda çıkar karşınıza. O kadar ani yakalar ki sizi neye uğradığınızı şaşırısınız. Ne kadar kaçsanız da o sizi kovalar durur. Sonbaharda dökülen bir yaprağın parça parça olmasıdır bazen, elinizden sadece ağlamak gelir onun rüzgarda sürüklenişini izlerken.
Bir mucizenin başlangıcı oluverir. Damarlarınızda dolaşan kan gibi hayat verir size en umutsuz anınızda ama belki de sonradan, verdiği canı fazlası ile alır gider uzaklara, karışır karanlığa, bul bulablirsen...
Ama hayatınıza girdi mi bir kere, onsuz olmaz bir daha. Ne kadar acıtsa da batmamaya başlar bir süre sonra. Alışırsınız varlığına,kopamazsınız. Bir bakmışsınız vazgeçilmeziniz olmuş...
Ve yanlızlığın ta kendisidir o aynı zamanda da yanlızlığınızı paylaşandır. Nedense onun adı aşktır...
pasha
Admin-Usta
Admin-Usta
pasha

İletisi : 2ce1ol
Deneyim :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Seviye :
aşk ve yeniden aşk Left_bar_bleue100 / 100100 / 100aşk ve yeniden aşk Right_bar_bleue

Saygınlık :

Aktiflik :

Rep Puanı : 7
Rep Gücü : 107

aşk ve yeniden aşk Empty
MesajKonu: Geri: aşk ve yeniden aşk   aşk ve yeniden aşk Icon_minitimeC.tesi Mart 22 2008, 02:53

sagol verdigin emege saglık

aşk ve yeniden aşk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» YeNiDeN QlDim